Egy titokzatos könyv
Milliárdos írók
Viola Henderson
Főoldal

Stephanie hercegnő lánya remek sportoló

 

A 16 éves Pauline Ducruet részvétele a szingapúri olimpián nagy port vert ver, mivel a monacói hercegi család tagja. Pauline Ducruet, Stephanie hercegnő és Daniel Ducruet lánya, Grace Kelly és Rainier herceg unokája. Pauline kiváló búvársportoló, nemrég debütált Szingapúrban a 2010-es Ifjúsági Olimpiai Játékokon. Természetesen az eseményről nem hiányozhatott a családja sem. A családtagok jelenlétükkel is bátorították a fiatal lányt. Vitathatatlan, hogy az édesanyja aggódott érte a legjobban, szinte az egész versenyt végig idegeskedte. Jobban izgult, mint a lánya. A képeken látszik, hogy Stephanie hercegnő a lélegzetét visszafojtva figyelte a lánya ugrásait a lelátón.

 

 

 

 

 

 

 

 

Stephanie a lányaival, Camille (baloldalán) és Pauline (jobb oldalán)

A hercegnő azzal magyarázta izgalmát, hogy tudja milyen sokat jelent ez a verseny a lánya számára. Szingapúrba érkezéskor a hercegnő elmondta, hogy azok a sportolók, akik részt vettek az olimpián mind nagyon fiatalok, és a karrierjük még csak most indul. Ezek a játékok esélyt adnak a fiataloknak, hogy teszteljék képességeiket és ez rendkívül fontos. A hercegnő is látni akarta a lányát az első a nemzetközi versenyén. Pauline nagybátyja Albert monacói herceg szintén jelen volt az eseményen, hogy támogassa a játékokban részt vevő összes fejedelemségi sportolót.
Pauline álma az, hogy versenyezhessen a 2012-es londoni olimpiai játékokon, és úgy tűnik, hogy ha így küzd tovább, akkor elérheti a célját. Pauline dédapja, John Kelly, három olimpiai aranyérmet nyert evezősként az Egyesült Államokban az 1920-ban.

 

Daniel és Louis Ducruet

 

 

 

Camille Gottlieb és nagybátyja Albert herceg

 

Az üzleti élet moguljai
Érdekes információk
Szuperingatlanok madártávlatból
Kapcsolat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2009. Minden jog fenntartva
Design:Sis@