Egy titokzatos könyv
Milliárdos írók
Viola Henderson
Főoldal

 

Sir Elton John kastélya

 

Sir Elton John és házastársa, David Furnish, birtokolják a Windsor kastély melletti Woodside-i, 37 holdas területet. Az elegáns birtokon római terasz díszeleg, és olasz kertek ékesítik, továbbá egy 18. századi narancsfaligettel is büszkélkedhetnek.

 

 

 

 

 

 

Paris Hilton nagyszüleinek szemrevaló a háza.

 

 

 

 

 

Paris Hilton háza Beverly Hills-ben.

Will Smith háza olyan, mint egy saját mini állam

Will Smith és felesége, Jada Pinkett Smith a tulajdonosa ennek a fantasztikus kaliforniai monstrumnak. Ez az egyik legnagyobb birtok a térségben, és a Smith család szinte saját társadalmat teremtett ezen az óriási birtokon. Találunk itt röplabda pályát, és két óriási medencét is. Will Smith 20 millió dollárért vette meg ezt a házat, amelynek az értéke egyre növekszik. Reméljük, hogy pályafutása továbbra is sikeres lesz, és megengedheti magának, hogy a jövőben is ebben a luxus házban éljen. Will Smith nem rajong a medencékért, inkább saját tavában akart úszni. Ezért érthető, hogy megvette a ház előtti tavat is, hogy a család tagjai nyugodtan, egyedül úszkálhassanak, amikor csak akarnak.

Oprah Winfrey Santa Barbara-i háza

Az amerikai Talk-show királynője a tulajdonosa ennek a csodálatos kaliforniai háznak Santa Barbarában. Oprah az egyik legbefolyásosabb nő az Egyesült Államokban, és 2001-ben vásárolta ezt a fantasztikus tulajdont, amelyben 14 fürdőszoba, nyolc hálószoba és tíz kandallótalálható, 7000 négyzetméternyi terület veszi körül a látványos épületet. Persze van még egy színház egy, medence és egy hatalmas park is, ahol a kutyákkal játszhat.

Gloria és Emilio Estefan villája

Halle Berry Malibu-i otthona

 

Halle Berry elegáns és ízléses otthona a kaliforniai Malibu-ban található. A házat klasszikus fehér színűre festették, és panoráma ablakok díszítik. A színésznő élvezheti a tengert és a napfényt az év 365 napján a tengerparton.

Ez itt J. Lo és Mark Anthony háza

dubai

Steven Spielberg birtoka

cruiz1

Íme Steven Spielberg szerény háza.

 

 

Eddie Murphy házacskája

cruiz1

Eddie Murphy birtoka valóságos birodalom.

 

Tom Cruiz villája

cruiz1

Ebben a hatalmas épületben lakik Tom Cruiz, Katie Holmes és Suri Cruiz

 

A Hilton család szerény hajlékai
Az üzleti élet moguljai
Érdekes információk
Szuperingatlanok 2011-ben
Kapcsolat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2009. Minden jog fenntartva
Design:Sis@