Egy titokzatos könyv
Milliárdos írók
Viola Henderson
Főoldal

 

Caroline Kennedy Schlossberg

A dúsgazdag Kennedy család legismertebb tagja Caroline Kennedy, a néhai amerikai elnök, J F Kennedy lánya 1957-ben született. Édesanyja Jacqueline Kennedy Onassis. Caroline a Columbia egyetemen diplomázott és többek között tagja a Kennedy alapítvány elnökségének is. A tanulmányai mellett a New York Daily News-nál gyakornokoskodott és Tednek bácsikájának dolgozott nyaranta politikai gyakornokként. Caroline 28 évesen, 1986-ban férjhez ment az akkor 41 éves Ed Schlossberg-hez. A férfi nagyszülei Ukrajnából érkeztek az Egyesült Államokba.edvin

 

 

 

 

 

Caroline és férje, Edwin.

 

Úgy tűnt, hogy Caroline-t nem érdekeli a politika. Az elmúlt években azonban váratlanul bekapcsolódott Obama választási hadjáratába. Akkortájt azt beszélték a politikai elit köreiben, hogy Caroline kerülhet majd Hillary Clinton New York-i szenátori székébe, hiszen lendületesen küzdött Obama megválasztásáért. A külföldi sajtóorgánumok szerint Caroline szívesen elvállalta volna ezt a tisztet. Ám ez a vágya nem teljesült, mert személyét a Demokrata Párton belül egyesek túlságosan instabilnak ítélték.
A Huffington Post amerikai hírportál adta hírül 2009-ben, hogy a vatikáni nagyköveti tisztre jelölt Caroline-t, de a Vatikán nem egyezett bele a kinevezésbe, mert a néhai Kennedy elnök lánya pártolja az abortuszt. A meghiúsult politikai tervek azonban nem keserítették el sem Caroline-t, sem a családját.

caroline

Caroline a gyermekeivel: balra Rose, középen Tatiana, jobbra a fia John.

 

Ben Effleck karitatív rendezvényei

A 37 esztendős Ben Effleck és felesége Jennifer Gardner gondos szülők, akik szeretettel nevelik két kislányukat. A négy éves Violet, és az egy éves Seraphina boldog családi környezetben él. Ben bevallása szerint, éppen az apai érzések ösztönözték arra, hogy mások sorsa iránt is felelősséget érezzen, ezért az elmúlt években egyre gyakrab- ban vállal karitatív fela- datokat magára.
Legfőképpen a Kongói Demokratikus Köztársa- ság keleti részén zajló események keltették fel az érdeklődését.
Többször járt Kelet- Kongóban és látta, ho- gyan élnek ott az em- berek. Ben Effleck ado- mánygyűjtő rendezvényeket szervezett és akciókat kezdeményezett, hogy a térségben élőkön vagy a fegyveres konfliktusok
miatt onnan elmenekülőkön segíthessenek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jennifer Gardner és Seraphina

 

Violet
Az üzleti élet moguljai
Érdekes információk
Szuperingatlanok madártávlatból
Kapcsolat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2009. Minden jog fenntartva
Design:Sis@