Egy titokzatos könyv
Milliárdos írók
Viola Henderson
Főoldal

 

 

Schumi a Paradicsomban

 

Schumacher immár három éve élvezheti a paradicsomi életet saját szigetén Dubaiban, Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum-nak köszönhetően.


A Formula-legenda ugyanis, körülbelül 7millió dollár értékű szigetet kapott a dubai trónörököstől, aki ezen a gáláns módon fejezte ki hódolatát Schumi életműve előtt. A visszavonuló pilóta páratlan búcsúajándéka kétségtelenül tökéletes hely a pihenésre. Pompás villa, gyönyörű tengerpart, ápolt kert és medence várja az ideérkezőket, ráadásul sehol egy paparazzó.
Michael Schumacher egyébként is extra kényelemben él családjával Svájcban. Néhány éve beköltöztek, a Genfi-tó partján lévő új luxus kúriájukba, amelyben 2200 négyzetméternyi lakóteret használhatnak. A garázsba 29 autó fér be, a területhez továbbá egy helikopter leszálló és egy futballpálya is tartozik.

edvin


Mindez mindössze 25 km-re található Schumacher régi lakóhelyétől, a Villa La Chenai-től. A hírek szerint ez a luxus ingatlan még nem talált vevőre. A motorsport legenda ezért egyelőre bérlőt keres. A villa havi bérleti díja 19.000 Euro. Ezért az árért, a bérlő a legenda egykori otthonában élhet 750 négyzetméternyi területen, 11 szobát, hét hálószobát, fitness-t és beltéri medencét, házi mozit, és hat garázst használhat. Négy pompás ló is tartozik a birtokhoz Az izmos bérleti ár ellenére el kell ismerni, hogy ez egy nagy lehetőség a Schumacher rajongóknak. Ha te akarod bérelni, hívj fel, kérlek!

 

 

Michael Schumacher 1995. augusztus 1-je óta nõs. Felesége Corinna Betsch 1969. március 2-án született a németországi Halverben, Kerpen közelében, ahol Michael született. Házasságukból két gyermek született. Lánya Gina Maria 13 éves, a fia Mick 11 esztendős. A gyermekeket eléggé óvja az élsportoló a nyilvánosságtól. Ezért meglehetősen kevés fotó készült róluk.

 


Az új kúria

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A régi birtok

 

Az üzleti élet moguljai
Érdekes információk
Szuperingatlanok madártávlatból
Kapcsolat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2009. Minden jog fenntartva
Design:Sis@