Egy titokzatos könyv
Milliárdos írók
Viola Henderson
Főoldal

 

Branson nimfái

edvin

A Necker Island, Sir Richard Branson privát szigete, a Brit Virgin-szigetekhez tartozik. Türkiz színű víz, fantasztikus korallzátonyok és a gyönyörű fehér homokos strandok kápráztatják el az odaérkező gazdag nyaralókat. A 74 hektáros exkluzív sziget legmagasabb pontján (84 m) áll a Nagy Ház, amely 8 hálószobás, ezen kívül hat szép balinéz magánház várja a rejtőzködni vágyó, vagy éppen csak a paradicsomi környezetre áhító, és azt megfizetni is képes vendégeket.
Egyre több szupersztár és gazdag vállalkozó vesz lakatlan szigetet, amit aztán szélsebesen modernizál, majd luxus üdülőtelepként üzemelteti. A Necker Island maximum 28 személyre bérelhető, vagy az Ünnepi Hetek idején, szobákat is foglalhatnak egyedülállók, vagy párok, hogy élvezhessék a mesés paradicsomot "házibuli" stílusban, ezért 60 személyzet áll a vendégek rendelkezésére.

 

Sir Richard Branson
Necker Nimfa


A dúsgazdag vállalkozó, Richard Branson nemrégiben bemutatta legújabb fejlesztését, amivel a luxusutazási ipart akarja meghódítani. A Necker Nimfa valójában egy olyan hajó, ami víz alá tud merülni, akár 130 láb mélyre. Azok a vendégek, akik Branson szigetén pihenik ki fáradalmaikat potom 25.000 dollárért élvezhetik a Nimfát mindaddig, amíg a szigeten tartózkodnak.
Branson egyébként elkötelezetten óvja a környezetet. A Nimfa kevés fényt és zajt kibocsát ki, hogy ne zavarja a tengeri ökoszisztémát. A hajós sebessége 2-5 tengeri mérföld óránként, és a  pilótán kívül két vendég tartózkodhat a fedélzeten.
Remek lehetőséget kínál a búvárkodáshoz, a vízalatti zátonyok, hajóroncsok és a tengeri élőlények világának megtekintéséhez.

 


Sir Branson szigete, a Necker Island

 

Sir Branson egy szexi nimfával
Az üzleti élet moguljai
Érdekes információk
Szuperingatlanok madártávlatból
Kapcsolat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2009. Minden jog fenntartva
Design:Sis@