Egy titokzatos könyv
Milliárdos írók
Viola Henderson
Főoldal

Mégis megépül a Divat-sziget

Karl Lagerfeld, a német származású, francia divatdiktátor

Álom luxuskivitelben

A KOR Szállodacsoport megbízta Oppenheim és Karl Lagerfled építészeti cégét, hogy hozzanak létre egy úszó szigetet, amelyen három luxus szállodát építetnek majd, 150 előkelő ember lakóhelyéül. A mesterséges sziget mintegy 20 kilométerre Dubai partjaitól épül majd fel. A projekt várhatóan 2014 év végére fejeződhet be. A rendkívüli sziget lakói majdan szupermodellek és üzletemberek lesznek. Várhatóan  háromszor annyi nő lesz a szigeten, mint üzletember. Ez bizonyára kecsegtető hír az utóbbiak számára.

 

 

 

 

 

 

 

A mesterséges sziget létrehozásáról először 2008-ban tudósítottak az újságok. Majd ezt követően elterjedt az a hír, hogy Lagerfeld mégsem vesz részt a Divat-sziget projektben. Ennek oka az volt, hogy a pénzügyi válság miatt a tulajdonosok arra kényszerültek, hogy elhalasszák a terv megvalósítását. Ettől kezdve a francia divattervező már nem  akart tovább együttműködni a leendő sziget tulajdonosaival, legalább is a New York Magazinban ilyen információk láttak napvilágot. A Dubaiban kialakítandó álomvilágnak gátat szabtak az egyre növekvő adósságok és a veszteségek. A Divat szigetnek eredetileg 2011-ben kellett volna elkészülnie.
Nemrég Caroline Botero, a miami székhelyű Oppenheim építészeti cég képviselője megerősítette, hogy a szigetet mégis megépítik, csak az átadás határidejét módosították 2014-re. Úgy tűnik Lagerferld még sem marad ki a projektből. A Divat-sziget megépítésével, a szó szoros értelmében egy káprázatos világot teremtenek, hiszen rengeteg fényvisszaverő felületet is kialakítanak, hogy mesés csillogásával elbűvölje az embereket.

A luxus álomvilág

 

 

 

 

 

A Divat-sziget tervei

 

Kiszivárogtak a titkos tervrajzok

Minden ragyog és csillog majd
Az üzleti élet moguljai
Érdekes információk
Szuperingatlanok madártávlatból
Kapcsolat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2009. Minden jog fenntartva
Design:Sis@