Egy titokzatos könyv
Milliárdos írók
Viola Henderson
Főoldal

 

Mel Gibson érintetlen szigete

Mago Island, Fiji

 

Az ausztrál származású filmsztárt, Mel Gibsont, a Fidzsi-sziget tulajdonosok között is számon tartják. A Mago szigetet 2005-ben, mintegy 15 millió dollárért vásárolta meg a világhírű filmsztár a japán Tokyo Corporation-től. Ez a paradicsomi világ 5400 hold, és az egyik legnagyobb magántulajdonban lévő sziget a Csendes-óceánon. Mel Gibson szerencsére nem akarta szuper üdülőzónává alakítani a gazdagok számára ezt a csodás adottságú világot. Ez a sziget szinte teljesen magányos és lakatlan, a színész eredeti állapotában megőrizte a területet, csupán egy szerény hajlékot építtetett a saját, és az indo-fidzsi személyzet számára.

 

A Mago-sziget (ejtsd: [mano]) egy vulkanikus sziget, a Fidzsi-szigetek északi Lau csoportjának a szigeteihez tartozik, és 166 mérföldre fekszik a Fidzsi-szigetek fővárosától, Suvától. A gazdag vulkanikus talajon megterem a mangó, a kókusz, a grapefruit, a mandarin és a papaya, de ami a legfontosabb természetes forrásvíz is található .


 

Már hónapok óta azt szellőzteti a nyugati sajtó, hogy Mel Gibson ezúttal az Anglia és Skócia elleni, kilencedik századi viking invázióról készít filmet. Az Oscar-díjas Willliam Monahan írja a forgatókönyvet, és Leonardo DiCaprio játssza a főszerepet. A forgatási munkálatok várhatóan 2010 végén kezdődnek. A film, amelynek a pontos címe még ismeretlen, ó-északi nyelven angol felirattal készül majd, és brutális valóságában szeretné ábrázolni a véres viking terrort. A Los Angeles Times napilap közölte nemrég, hogy Gibson és a "Titanic" sztárja, Leonardo DiCaprio egy titkos találkozón vett részt, amelyen megjelent Graham King producer és a forgatókönyvíró Bill Monahan is a rendező irodájában, Los Angelesben. Minden bizonnyal a forgatásról tárgyaltak.

 

 

 

 

 

Az üzleti élet moguljai
Érdekes információk
Szuperingatlanok madártávlatból
Kapcsolat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2009. Minden jog fenntartva
Design:Sis@