Egy titokzatos könyv
Milliárdos írók
Viola Henderson
Főoldal

 

A Karib tenger kalózai

Jön a folytatás!

A Karib tenger kalózai című film főhőse, Johnny Depp, vagyis Jack Sparrow kapitány, saját szigettel büszkélkedhet a Bahamákon. Depp még 2004-ben megvásárolta a 35 hektáros Little Hall 's Pond Cay-t, az Exumas szigetcsoport egyikét, ami 60 mérföldre Nassau-tól délre található.

edvin

 

 

 

 

 

 

Vanessa egykor és ma

 

 

Nem hozták nyilvánosságra az árát, de a pletykák szerint 3.600.000 dollárt fizetett érte. A sziget egy mérföld hosszú és 1300 méter széles. A házban a készenléti generátorok termelik a villamos energiát. A sziget csak repülővel vagy hajóval közelíthető meg, egy saját lagúnával és privát kikötővel, valamint hat fehér homokos tengerparttal is rendelkezik. A világ legszebb zátonyai erre találhatók és egy pálmafákkal övezett öböllel is büszkélkedik.

Az Oscar-díjra jelölt színész, az elmúlt időszakban, főként Franciaországban élt, hiszen párja, Vanessa Paradis francia, akivel 1998 óta él együtt. Két gyermekük Lily Rose és Jack kedvelik a szigetet, mert itt senki nem zavarja őket. Lily-Rose Melody 10 éves, és John Christopher, vagyis "Jack" 7 esztendős.

 

 

A zöld gondolkodású Johnny Depp 45 hektáros saját szigetén szokta tölteni a Karácsonyt. A néhány éve elhunyt fiatal sztár, Heath Ledger emlékére az egyik partszakaszt róla nevezte el. (Daily Telegraph) Depp azért szereti a szigetét, mert ott senki nem bámulja, nem fényképezik és nem mutogatnak rá újjal. Depp is éppen olyan, mint a többi sztár. Először mindent megtesz azért, hogy felfedezzék, hogy kamera elé állhasson, és ha ez már sikerült neki, akkor menekül a fotósok elől. Depp egyébként a Karib tenger kalózai című film negyedik részét forgátja jelenleg a Bahamákon. A bemutató a következő évben lesz.

 

 

 

 

 

 

Lily és Jack

Anya és lánya

Az üzleti élet moguljai
Érdekes információk
Szuperingatlanok madártávlatból
Kapcsolat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2009. Minden jog fenntartva
Design:Sis@