Egy titokzatos könyv
Milliárdos írók
Viola Henderson
Főoldal

A mágus szigete

David Copperfield, Musha Cay

David Copperfield


Az Emmy-díjas illuzionista, David Copperfield tulajdona a Musha Cay, a Bahama szigetekhez tartozik. Számos híres vendéget vonzott már ez a különleges környezet. Járt már ott Oprah Winfrey és John Travolta is.
David Copperfield képes bármit eltüntetni. Legújabb trükkje az, hogy 325.000 dollárért bárki eltűnhet egy hétre a privát szigetén.

A Nassau-tól délkeletre lévő Musha Cay, a Bahama-szigetekhez tartozó Exuma lánc része. Aki ezen a szigeten szeretne pihenni egy hétig, annak kétszer annyit kell fizetnie, mintha Richard Branson milliárdos, Brit Virgin-szigetekhez tartozó Necker szigetén nyaralna. Drágán méri a paradicsomi világot Copperfield.

Jelenleg öt tervező dolgozik azon, hogy bahamai gyarmati stílusú házakat létesítsenek itt. A hegytetőn áll a fantasztikus, romantikus nádfedeles ház, ami kényelmet és luxust kínál. Ázsiai, karibi, amerikai hangulatú nappali bútorok, visszafogott mexikói csempe, és az elegáns tartozékok, mint például indonéz pálmalevélből szőtt asztalok remek környzetet teremtenek. A sziget déli részén 150 hektáron álló házakat diszkréten elválasztják egymástól a tereprendezéhez importált dús pálmafák, a hibiszkuszok és leanderek.

edvin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Musha Cay-t, és a környező három szigetet, 2006-ban David Copperfield vásárolta meg. Korábban John Melk milliárdos üzletember tulajdonában volt a Musha Cay, ami még 1995-ben került a birtokába. Melk úgy döntött 2002-ben, hogy eladja a szigetet, de ragaszkodott hozzá, hogy minden potenciális vásárló megfelelő készpénzzel rendelkezzen és a luxus üdülőhely kezeléséhez értsen.

Copperfield érdeklődést mutatott a sziget iránt, de Melk úgy vélte nem rendelkezik sem tapasztalattal, sem elég pénzzel a luxus szigetvilág üzemeltetéséhez. Ráadásul zavarba ejetették a mágus életmódjával kapcsolatban terjedő pletykák, amelyek szerinte nem tesznek jót a luxus üdülőhely hírnevének. Végül Copperfield egy cég mögé rejtőzve még is megszerezte a szigetet. Ezután pereskedés kezdődött. Sokféle vád hangzott el, de végül David cáfolta a szexuális életére vonatkozó állításokat, és az orosz maffiával való kapcsolatát is.

 

David Copperfield azt állítja, hogy a Musha Cay büszkélkedhet a fiatalság forrásával is. Copperfield szerint ha a halott levelek érintkeznek a  vízzel, akkor újra életre kelnek. Úgy véli, hogy ez egy csodálatos dolog. Manapság a Musha Cay, az egyik legdrágább privát sziget, és mindig kiadó. Bár ki odautazhat, aki képes kifizetni a nyaralás árát. Copperfield nem csak bűvészmester, de  mesteri marketingszakértő is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az üzleti élet moguljai
Érdekes információk
Szuperingatlanok madártávlatból
Kapcsolat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2009. Minden jog fenntartva
Design:Sis@