Egy titokzatos könyv
Milliárdos írók
Viola Henderson
Főoldal

 

DiCaprio magánszigete luxus kivitelben

A Blackadore Caye

Leonardo DiCaprio magánszigete, a Blackadore Caye, Belize partjainál található, ahová a híres színész exluzív luxusüdülőhely kialakítását tervezi. A szigetet még 2004-ben fedezte fel, majd 2005-ben megvásárolta 1.750 000 dollárért. A 104 hektáros, egzotikus trópusi sziget érintetlen környezetét azonban feltétlenül meg kell óvni az építkezés során, ezért a környezetvédőkkel együttműködve zajlanak az előkészületek.
Leonardo összefogott a Four Seasons szállodalánccal, és csodás szigetére nyolcvan szobás, ötcsillagos luxusszállodát építtet. Továbbá, extra igényeknek megfelelő, elegáns villákat terveztet privát medencével, saját stranddal, spa szolgáltatásokkal és ínyenceket kényeztető éttermekkel. Ezeket a diszkrét, de rendkívül pazar villákat a tervek szerint a sztár saját baráti körében szeretné értékesíteni. Itt nem kell majd tartani a hírességeknek a fotósoktól és az autogramkérő rajongóktól.

Leonardo DiCaprio olyan öko-luxus privát szigetet kíván teremteni, ahol környezetbarát technológiákat, és természetes energiaforrásokat alkalmaznak majd. Hasznosítani szeretné a víz, a szél és a nap erejét.
A sziget 202 mérföld hosszú, ami lehetővé teszi, hogy létrehozzanak egy napenergia-kazettás felszállópályát is a kis privát gépek számára.

Ilyen lesz Leonardo szigete.

Az üzleti élet moguljai
Érdekes információk
Szuperingatlanok madártávlatból
Kapcsolat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2009. Minden jog fenntartva
Design:Sis@