Egy titokzatos könyv
Milliárdos írók
Viola Henderson
Főoldal

Beatrice hercegnő és lovagja

A kövér hercegnő

 

Beatrice yorki hercegnő autóbalesetet szenvedett október 11-én, Londonban. András yorki herceg és Sarah Ferguson hercegnő 22 éves egyetemista lánya, aki történelmet tanul a Goldsmith Collegeban, kocsijával összeütközött egy autóbusszal.
Állítólag Beatrice BMW-je is alaposan megrongálódott. A városi rendőrség szóvivője elmondta, hogy tisztában vannak a keletkezett kárral, de csak egyszerű ütközés történt, senki nem sérült meg, ezért nincs szükség további intézkedésekre.

Az elmúlt évben ugyanezt az autót már ellopták egyszer, mert a hercegnő a kulcsot a kocsiban hagyta, amíg elment vásárolni. Később mégis megkerült az autó.
Jó hír viszont, hogy az utóbbi időben sokat fogyott Beatrice hercegnő. Két évvel ezelőtt még megdöbbentően hájasnak tűnt a felvételeken a királynő ötödik unokája. Úgy tűnik, hogy Vilmos herceg közelgő esküvője a királyi család tagjait fogyásra ösztönzi, vagyis már jelenleg is sok hasznot hajt.

 

 

Beatrice hercegnő magánéletére is előnyösen hat a fogyás, hiszen egyre csinosabb, ezért nem csoda, hogy tartós a kapcsolata Dave Clarkkal, a dúsgazdag New York-i Michael Clark fiával. A hercegnő 28 éves barátja, David Clark, Sir Richard Branson iparmágnás Virgin Galactic csoportjában dolgozik. Sarah Ferguson yorki hercegnő több százezer fontnyi tartozása világszerte ismert. David gáláns ifjú lovagnak bizonyult, mert felajánlotta a segítségét Beatrice anyjának.

A királyi család

 

Beatrice ma

 

 

Az üzleti élet moguljai
Érdekes információk
Szuperingatlanok madártávlatból
Kapcsolat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2009. Minden jog fenntartva
Design:Sis@