Egy titokzatos könyv
Milliárdos írók
Viola Henderson
Főoldal

A görög mágnás szigete

 

Athina Onassis de Miranda, Aristotle Onassis hajómágnás unokája a szóbeszéd szerint nemrég a tulajdonában lévő Ion tengeri, híres Skorpió sziget eladását fontolgatta. A sziget fenntartási költsége ugyanis évi 1,5 millió euro. Közismert, hogy a milliárdos unokája nem kötődik Görögországhoz, és alig beszél görögül. Athina 2005-ben kötött házasságot Alvaro de Miranda Neto brazil műlovas bajnokkal, és azóta Brazíliában él.
doda

 

 

Athina és a férje.

 

 

A görög mágnás szigete történelmi értékekkel bír, hiszen ebben a zárt privát világban tartotta az esküvőjét Onassis John F. Kennedy, amerikai elnök özvegyével, Jacqueline Kennedyvel 1968-ban.

 

 

 

 

 

Athina

A csodás Skorpió szigeten áll ma is Onassis villája, és itt található a Pink House (Jacky Kennedy hajdani villája). Gondozott teniszpályák és parkok, tovább két kellemes strand kényezteti az ideérkező családtagokat és vendégeket. De ami a leglényegesebb, a mágnás és családtagja a szigeten vannak eltemetve. A külföldi sajtó szerint a hírességek közül többen is érdeklődtek a vásárlási lehetőség iránt. Többek között Madonna és Bill Gates is szívesen birtokba vette volna az Ion tenger ékkövét. A sajtóban is terjedő találgatásokra reagálva, Athina végül közzétett egy nyilatkozatot, amely szerint nem tervezi a Skorpió sziget eladását.

Érdekes információk
Hírességek
Szuperingatlanok madártávlatból
Kapcsolat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2009. Minden jog fenntartva
Design: Sis@