FŐOLDAL Archívum Kapcsolat

 

 

 


 

 

 

 

 

Franceska Verdini elnyerte Salvini szívét

 

Matteo Salvini új barátnője, Francesca Verdini 26 éves, míg Salvini 46 esztendős. A politikust nem zavarja a 20 év korkülönbség. Salvini és Verdini még nem házasok, de a Matteo bal kezén lévő gyűrű azt sugallja, hogy az esküvő nincs messze, sőt a hírek szerint csinos barátnője már terhes. 


A Liga vezetője és a mediterrán szépség majdnem egy éve együtt él. Franceska egyébként Denis Verdini, Berlusconi egykori olasz miniszterelnök jobbkezének, a Forza Italia hajdani parlamenti képviselőjének a lánya. Édesanyja Simonetta Fossombroni, Arezzo grófnője, a TeleToscana televízós társaság hajdani bemondónője.
Francesca Verdini közgazdász diplomát szerzett, de valójában a filmgyártással szeretne foglalkozni. Álmai megvalósulásáig is tevékeny, hiszen testvérével, az újságíró végzettségű Tommasóval elindította a "Pastation" étteremláncot, először Firenzében, majd Rómában. A bájos, fiatal és felkészült hölgy mögött egy olyan család áll, amelyben a politika állandó jelenléte hozzátartozik a mindennapi élethez.


 

Francesca Verdini mindent megtett annak érdekében, hogy elnyerje Salvini szívét. Szerelmük véletlenül született az Instagramon, majd a barátoknak köszönhetően személyesen is megismerkedtek. A Liga vezetője, korábbi miniszterelnök-helyettes és belügyminiszter büszke partnerére: "Elvisel engem, noha nem vagyok könnyű ember" - ismerte el az egyik interjúban Salvini. A kettőjük közötti korkülönbség szerinte egyáltalán nem ad okot aggodalomra, éppen ellenkezőleg nagyon is ideális.

A gonoszul "Európa kísértetének" is becézett Salvini gyengéd apa hírében áll. Matteo Salvini két szép gyermek édesapja. Fia, Federico már 17 éves kamasz, és Fabrizia Ieluzzi újságíróval kötött házasságából született. Matteo Salvini egykori élettársa, Giulia Martinelli ügyvéd pedig 2012 decemberében szülte meg kislányát, Mirtát, aki jelenleg 7 esztendős. Sajnos a gyerekeknek is kijut a politikai támadásokból. Sokan nincsenek tekintettel Salvini családjára sem, és ellenséges megnyilvánulásaikba szándékosan belekeverik a politikus kiskorú gyermekeit is, ami abszolút jogellenes.

 


Az új szerelemmel tovább bővülhet a család. Francesca apja, Denis Verdini komoly anyagi gondokkal küzdött az elmúlt időszakban, de egyik párttársa segítséget nyújtott neki, és napjainkban megoldódni látszik a problémája. Évek óta bírósági eljárások zajlanak ellene, csalárd csőd, tiltott párttámogatás és más egyéb ügyek miatt. Egyes eljárásokat már lezártak, és felmentették Verdinit, másokban azonban továbbra is börtönnel fenyegethetik. Tudjuk, hogy Matteót is folyamatosan megpróbálják ellenségei bíróság elé állítani. Egyáltalán nem idilli a helyzet, de Denis Verdini és Salvini kemény ellenfél, mindkettő jól bírja a gyűrődést. Matteo Salvini ma már a jobbközép vitathatlan vezetője.

Matteo új választottjának szülei egy csodás toszkánai birtokon élnek. A politikus gyakran ellátogat leendő apósa paradicsomi villájába. Képeket is posztol a kertből, ahol virágzó cukkinik között guggolva mosolyog. Verdiniék villájába 2019 decemberében betörők hatoltak be az ablakon át. A riasztók műkődésbe léptek, és a rendőrség a helyszínre sietett. Újlenyomatok alapján igyekeznek azonosítani a tetteseket, és próbálják megállapítani, hogy mit vittek el a rezidenciából. Az viszont már kiderült, hogy a tettesek megrongálták a villában lévő Salvini portrét. Állítólag egy évvel ezelőtt egy banda már betört Verdiniékhez. A rendőrők elképzelhetőnek tartják, hogy a mostani behatolás is a korábbi betörőkhöz köthető.

 

Denis Verdini toszkánai villájából látni a tengert is:

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2020. Minden jog fenntartva
Design: C@diz