FŐOLDAL Archívum Kapcsolat

 

 

 


 

 

 


Zsukova új társa a görög mágnás unokája

 

Dasa Zsukovát, az orosz Roman Abramovics milliárdos harmadik feleségeként ismerte meg a világ. Miután elvált, új társat választott a dúsgazdag Stavros Niarchos, görög hajómágnás unokájának személyében. Tavaly a pár Peruban töltötte a szilvesztert, ekkor már nyíltan vállalták kapcsolatukat. Társaságukban ünnepelt Ivanka Trump férjének a testvére, Josh Kusner is. Egyébként Stavros Niarchos másod unokatestvére, Athina Onassis a híres görög hajótulajdonos, Arisztotelész Onassis unokája. Dasa tehát ismét nem akármilyen partnerre tett szert.

Abramovics mellett Zsukova megszokta a fényűző életet.  Az orosz milliárdossal még 2007-ben házasodtak össze. Két közös gyermekük is született. Néhány év után kapcsolatuk megromlott. A válás után Dasa összebarátkozott Niarchos görög hajómágnással. Az ifjú milliárdos megvette a híres Neutra Kronish House-t Beverli Hillsben, amit felújított. A főépületet egy óriási medence és tízhektáros kert veszi körül. Ez a birtok nem messze található Dasa exférjének, Abramovicsnak a kastélyától. Így az orosz származású elvált nőnek nem kellett túl messzire menni az új partnerért. Niarchos és Zsukova megosztják az időt New York és Beverly Hills között, sőt nem hiányozhatnak a londoni kozmopolita társaságból sem. A nyári időszakot rendszerint Niarchos privát paradicsomában, a csodás Spetsopoula-szigeten töltik. A Spetsopoulán már megkezdődtek az előkészületek, mivel várhatóan júniusban érkezik a görög milliárdos Dasa Zsukovával.


Spetsopoula egy gyönyörű sziget a Sarons-öbölben, amit 1962-ben az ifjú Niarchos híres hajótulajdonos nagyapja vásárolt. A területe 195 hektár és 2 km hosszan nyúlik az Égei-tengerbe. Napjainkban a 33 éves Stavros használja, de gyakran látogatják a család barátai is.

Az ifjú Niarchos híres a szerelmi kalandjairól, és elsősorban playboy életformájáról írtak korábban a lapokban. Stavros egykori barátnői között található Paris Hilton, Lindsay Lohan és Mary-Kate Olsen,  sőt a szépséges Jessica Hart szupermodell is. Éppen ezért érdekes, hogy Niarchos már évek óta a nála 6 évvel idősebb, kétgyermekes, elvált Zsukova mellett parkolt le.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2019. Minden jog fenntartva
Design: C@diz