FŐOLDAL Archívum Kapcsolat
 

 

 

 


 

 


Anthony Delon színész és üzletember


 


Athony Delon, a Los Angeles-ben született amerikai-francia filmsztár rajongva szereti lányait és büszke rájuk. Loup 22 éves, Liv pedig 17 esztendős, mindketten boldogan mutatkoznak szerető apjuk társaságában. Tény, hogy a sztár botrányokkal teli múltjából nem következett egyértelműen a mostani, tökéletes apaszerep.
A két lánya édesanyja Sophie Clerico, akit  Delon 2006-ban vett feleségül, de 2016-ban már el is vált tőle. Clerico ezután Franciaországból az Egyesült Államokba költözött. Antony igyekszik megérteni a lányait, ennek köszönhetően a gyerekek a válás után is vele maradtak. Anthony Delon kapcsolata saját apjával lényegesen bonyolultabb volt hajdan, hiszen nem mindig találták meg a közös hangot. Ennek ellenére ápolják a családi köteléket. Együtt ünnepelték például a 82 esztendős Alain 60 éves pályafutásának jubileumát is.

Egyelőre még nem lehet tudni, hogy a lányok milyen foglalkozást választanak, de semmi jele annak, hogy színésznek készülnének. Liv gitározik és dalt komponált. Loup a nagyobbik lány azonban tanulni akar az Egyesült Államokban vagy Kanadában.


Anthony Delonnak azonban van egy harmadik lánya is. Legidősebb gyermeke, Alyson Le Borges, a 32 éves francia modell-színésznő 1986-ban született Párizsban Marie-Héléne Le Borge táncosnőtől. Csak Alyson születése után évekkel később fedezték fel egymást. Apa és lánya, akiknek fizikai hasonlósága szembeszökő, napjainkban nagyon jó kapcsolatokat tart fenn. 


 

 

 


Az 54 éves Anthony rendkívül aktív a közösségi hálón, ahol saját divattermékeit is szívesen reklámozza. A filmsztár napjainkban sikeres üzletember, "Anthony Delon 1985" néven még 21 évesen létrehozta divatmárkáját. Jelenleg 130 üzletben forgalmazzák termékeit Franciaországban. Fontosnak tartja, hogy kiváló árut produkáljon elérhető áron.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
www.cadizmedia.hu © 2018. Minden jog fenntartva
Design: C@diz